Dags att rampa upp

Mot bakgrunden att jag avser försöka springa ett 6-timmarslopp nästa år känner jag att det är dags att lägga in längre löpningar i min träning. Jag måste dels få upp längden på mina löpaktiviteter och kanske också få ner tempot. Jag kommer rimligen inte kunna springa 6 timmar i den fart jag håller på mina milslingor.

Fokus ska inte ligga på att springa långt, men att springa länge.

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Löpträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s