Mer och mer löpande

Den senaste tiden har jag rampat upp mitt löpande. Jag försöker springa precis så mycket jag kan utan att Garmins träningsklocka tycker att jag övertränar. Under de senaste 11 dagarna har jag gjord 8 löppass.

Under första halvan av november har jag nått upp till samma löpmängd, 75 km, som under hela oktober. Jag tror att jag kan nå upp till att springa 5 mil i veckan. Allt hänger på vad kroppen håller för. Det gäller att öka på kontrollerat.

I går hämtade jag mitt inpasseringskort till Sollentuna friidrottshall. Det känns bra. Jag har också beställt profilkläder för Turebergs Friidrottsklubb.

Mitt första löppass i Turebergs fina inomhushall gör jag i morgon lördag. I kväll blir det vilodag.

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Löpträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s