Hur går det för mig?

Jo tack, det går bra. Jag står kvar vid min kommande utmaning att göra ett 6-timmars ultralopp i Karlstad den 1 februari. Under november månad lyckades jag samla på mig förhållandevis många mil.  Närmare bestämt 168 km. Det innebär ungefär 4 mil per vecka.

I december blev det lite sämre. Framförallt för att jag har en känning i höger ben som jag vill vara försiktig med. Min vänstra höft som jag länge hade problem med är däremot helt frisk.

I slutet av året 2019 har jag kommit igång med lite virtuell löpning på löpbandet hemma i vår lilla klädkammare. Hur jag teknisk gör detta skall jag redovisa i ett senare separat inlägg. Ni får en bild från klädkammaren så länge. Den är utrustad med ett löpband från Decathlon, nya LED-spottar och Bose högtalare. Jag har planer på att ställa dit en liten fläkt. gym

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Löpträning, Ultralöpning, Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s