Jag försöker att balansera löpningen

Som jag antytt tidigare har min vänstra höft nu blivit helt återställd. Istället har jag fått lite känning i den högra. Det oroar mig naturligtvis eftersom jag ska göra mitt första 6-timmars ultralopp om knappt tre veckor.

Jag försöker lösa det genom att springa, men att springa lagom mycket. Hur mycket jag ska springa försöker jag avgöra genom att känna efter i kroppen. Det har mest blivit löpbandet.

I går skulle jag köra 2 timmar på bandet, men insåg att jag ju lika gärna kunde springa en halvmara. Den gick på 2.03. Det är bra för mig. Ja faktiskt den snabbaste jag gjort. Känningen i höften efter den var minimal.

Idag, på min lediga dag är jag uppe vid 5.00 som vanligt. Det ska bli lite styrketräning av i huvudsak ben på gymmet på morgonen, och därefter det jag kallar en ”Second breakfast” på mitt favoritfik.

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Löpträning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s