Nu kan jag kalla mig Ultralöpare på riktigt

I lördags genomförde jag mitt första ultralopp. 6-timmars inomhus i Våxnäshallen i Karlstad. Jag tyckte om det! Loppet gick på en 194 meter lång (kort) oval.

Stämningen mellan deltagarna var ödmjuk, vänskaplig och stöttande. Jag tror faktiskt att allt jag läst om den goda stämningen ultralöpare emellan stämmer med verkligheten. Jag ser fram emot att träffa några av löparna i framtida ultralopp. Ja, framtida – jag kommer definitivt att springa fler lopp.

Hur gick det då?

På de 6 timmarna avverkade jag 50.758 meter. Jag hade i min fantasi lite högre förväntningar, men jag är nöjd. Jag retar mig på att jag gick ut i ett för högt tempo. Jag trodde att jag hade lärt mig bättre.

Här är min placering och mina timtider. Min marathontid blev 4:47

Under tabellerna finns några filmer från loppet.

Skärmavbild 2020-02-02 kl. 16.01.14

Skärmavbild 2020-02-02 kl. 16.02.33

 

 

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Ultralöpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s