Edinburgh – Here we come

mara

https://www.edinburghmarathon.com/

På mitt fjärde marathonlopp blir det dags för mig att göra internationell karriär. (Tidigare maror är Stockholm, Jönköping och Karlstad.)

I samband med Edinburgh Marathon, som går av stapeln den 24 maj, tänker jag att min sambo Annika och jag passar på att ta en långhelg i staden. Jag tycker det är ett fantastiskt trevligt koncept att kombinera mina lopp med resor tillsammans med Annika.

Boende på ett lägenhetshotell har jag bokat sedan en tid, men först i dag bokade jag flygbiljetterna.

Vi anländer Edinburg torsdag den 21 maj för ett par dagars turism. Jag springer på söndagen och vi reser hem på måndagen.

Banan är snäll. Loppet börjar mitt i city och tar sig sedan nerför och ut till kusten. Längs kusten är banan flack. Man vänder tillbaka längs kusten och når målet i Musselburgh. För den som vill slå PR på maran är Edinburgh Marathon ett utmärkt lopp.

Loppet är mycket fokuserat på välgörenhet och jag brinner för att stödja olika tyoer av organisationer som arbetar mot cancer. I detta lopp har jag valt att ge en liten donantion till MacMillan Cancer Support.

https://www.macmillan.org.uk/

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Marathon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s