Corona, corona, corona

Plötsligt påverkas allt och alla av Corona, en infektion som enligt min uppfattning fått betydligt större uppmärksamhet än den förtjänar. Innebörden av detta är att alla lopp som jag anmält mig till ställs in eller skjuts på framtiden. Det gäller hittills Edinburgh Marathon, Göteborgsvarvet, och nu närmast premiärmilen på norra Djurgården.

Edinburgh marathon läggs vid en tidpunkt då jag, på grund av mitt arbete, inte längre kan vara med. Hur det blir med Stockholms Marathon återstår att se. Min lösning på detta blir att springa mindre lopp. Lopp med färre deltagare.

Ofta har 6-timmars ultralopp betydligt färre deltagare. Ett sådant lopp är 6-timmarsloppet uppe på det gamla vattentornet ”Svampen” i Örebro dit jag nu anmält mig.

Loppet går den 1 maj

http://www.svenskacupenibackyardultra.se/svampen-6h-43616312

 

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i Ultralöpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s