Starkare och starkare

Sedan jag för en månad sedan insåg att Säfsens sommarbackyard skulle genomföras IRL har jag tränat riktigt ordentligt. Det föregående träningsuppehållet har gjort att jag numer kan springa varje dag utan känningar någonstans. Jag får ihop 4-6 mil per vecka. Det är bra.

Jag har blivit nyfiken på nya ställen att springa på. Senast hittade jag ett kort motionsspår nära här hemma som är oerhört tufft med 3 branta backar. Jag provsprang det i går, men skall springa det på riktigt i eftermiddag. Jag vill använda slingan som ett substitut för traditionell intervallträning – som jag tycker är väldigt tråkigt.

Jag har fått upp mitt VO2max ordentligt och ligger nu på 51. Jag är och känner mig konditionsmässigt starkare än på länge. Nu siktar jag mot nästa Ultralopp – Örebro 6-timmars den 3 oktober. Där får det inte bli ett ytterligare misslyckande.

Ses vi på Strava?

Om Janne Arleklint Cygnel

Löpning, naturfotografi, kajakpaddling, kajakbygge, husrenovering och trädgård.
Det här inlägget postades i 6-timmars, Ultralöpning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s